About

"Tratam toti clientii la fel indiferent de serviciul achizitionat sau de valoarea lui"

Ghesi.ro a început să ofere servicii de găzduire web, reseller, VPS și servere dedicate începând cu iunie 2007, cu scopul de a veni în întâmpinarea necesităților clienților.

Obiectivul nostru este de a furniza servicii de găzduire web de o înaltă calitate la prețuri cât mai mici, împreună cu un excelent serviciu de suport. Ne concentrăm în principal pe uptime și pe satisfacția clientului, având cele mai performante servere și o echipă de suport dedicată satisfacerii celor mai pretențioși clienți. Putem spune că ai găsit în noi cea mai competentă firmă de servicii web, acum rămânând doar să îți demonstrăm acest lucru.

  • Avataje
  • Date legale

Solutii complete

Ghesi înțelege nevoile tale, așa că suntem 100% determinați să vă oferim servicii de o înaltă calitate. Am creat o soluție completă de găzduire pentru ca site-ul tău să fie repede și ușor pus online. În era tehnologiei este foarte important ca site-ul tău să fie accesibil tot timpul. Niciodată nu a fost mai ușor să creezi un site web! Găzduirea web și cea reseller beneficiază de site builder și auto installer.

Satisfactie garantata

Tehnicienii noștri de suport și agenții de vânzări sunt aici să te asiste. Echipa tehnică Ghesi.ro este recunoscută ca fiind una dintre cele mai bune, mai devotate și mai prietenoase echipe din domeniul serviciilor de găzduire web. Îți oferim ore de suport extins prin telefon, live chat și un sistem de tichete prin email 24/7. Dacă există un aspect al serviciului de care nu ești satisfăcut complet, o să îți returnăm banii în 30 de zile.

Conexiune personala

Sunt convins că vei fi mulțumit de serviciile de găzduire web achiziționate. Dacă vei fi vreodată nesatisfăcut și vei simți nevoia de a mă implica personal, îmi voi face mereu timp să te asist.

Cu multumiri,
Andrei G. ( Fondator Ghesi )

Ghesi.ro este un serviciu oferit de Ghesi international S.R.L.

Ghesi international S.R.L are sediul in Cugir - Alba-Iulia, Str. Rozelor 13b si este inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J01/831/2012 si codul fiscal 30911070 avand activitatea incadrata in clasa CAEM 6311.

Date legale

S.C. Ghesi international S.R.L.
Cod Unic de inregistrare: 30911070
Nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J01/831/2012
Sediu Administrativ: Str. Rozelor 13B-8, Cugir, Alba

Date bancare

Banca: BCR, Cugir - jud. Alba
Cont RON: RO69 RNCB 0009 1304 6241 0001

Cont trezorerie

Trezoreria Cugir - jud. Alba
Cont RON: RO11 TREZ 0095 069X XX00 0614

Profilul Companiei Ghesi internetional

Ghesi a luat nastere in 2007 cu scopul de a oferii un serviciu de gazduire bazat pe client. Noi credem ca principiul unei companii, pentru a-si susține cresterea economica, este sa mențina ideea ca serviciul de suport este prioritatea numarul unu. Cea mai buna metoda de publicitate este "recomandarea clientului existent". Daca oferi servicii si un suport excelent, compania ta va creste. Constanta noastra crestere economica este un exemplu perfect al acestui principiu de afacere.

Tratam toti clientii la fel, indiferent de serviciul achizitionat sau de valoarea lui.

Cum... si de ce are Ghesi succes?

Avem o filozofie de scoala veche, ofera-i clientului un pret foarte bun cuplat cu un excelent serviciu de suport iar el te va recomanda si altor persoane, posibili clienti. Datorita filozofiei de stil vechi, noi nu cheltuim sume mari pe bugete de publicitate, ci ne bazam pe cea mai buna publicitate media din lume. GURA LUMII. Afacerea noastra continua sa creasca zi de zi pentru ca actualii clienti ne recomanda serviciile de gazduire.

Cu banii pe care ii economisim din publicitate continuam sa investim in infrastructura pentru a oferii servicii cat mai aproape de perfectiune.