About

"TRATĂM TOȚI CLIENȚII LA FEL INDIFERENT DE SERVICIUL ACHIZIȚIONAT SAU DE VALOAREA LUI"

Ghesi.ro a început să ofere servicii de găzduire web, reseller, VPS și servere dedicate începând cu iunie 2007, cu scopul de a veni în întâmpinarea necesităților clienților.

Obiectivul nostru este de a furniza servicii de găzduire web de o înaltă calitate la prețuri cât mai mici, împreună cu un excelent serviciu de suport. Ne concentrăm în principal pe uptime și pe satisfacția clientului, având cele mai performante servere și o echipă de suport dedicată satisfacerii celor mai pretențioși clienți. Putem spune că ai găsit în noi cea mai competentă firmă de servicii web, acum rămânând doar să îți demonstrăm acest lucru.

  • Avataje
  • Date legale

SOLUȚII COMPLETE

Ghesi înțelege nevoile tale, așa că suntem 100% determinați să îți oferim servicii de o înaltă calitate. Am creat o soluție completă de găzduire pentru ca site-ul tău să fie repede și ușor pus online. În era tehnologiei este foarte important ca site-ul tău să fie accesibil tot timpul. Niciodată nu a fost mai ușor să creezi un site web! Găzduirea web și cea reseller beneficiază de site builder și auto installer.

Satisfacție garantată

Tehnicienii noștri de suport și agenții de vânzări sunt aici să te asiste. Echipa tehnică Ghesi.ro este recunoscută ca fiind una dintre cele mai bune, mai devotate și mai prietenoase echipe din domeniul serviciilor de găzduire web. Îți oferim ore de suport extins prin telefon, live chat și un sistem de tichete prin email 24/7. Dacă există un aspect al serviciului de care nu ești satisfăcut complet, o să îți returnăm banii în 30 de zile.

Conexiune personală

Sunt convins că vei fi mulțumit de serviciile de găzduire web achiziționate. Dacă vei fi vreodată nesatisfăcut și vei simți nevoia de a mă implica personal, îmi voi face mereu timp să te asist.

Cu mulțumiri,
Andrei G. ( Fondator Ghesi )

Ghesi.ro este un serviciu oferit de Ghesi international S.R.L.

Ghesi International S.R.L are sediul în Cugir-Alba-Iulia, Str. Rozelor 13b și este înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J01/831/2012 și codul fiscal 30911070 având activitatea încadrată în clasa CAEM 6311.

Date legale

S.C. Ghesi International S.R.L.
Cod unic de înregistrare: 30911070
Nr. de înregistrare la Registrul Comertului: J01/831/2012
Sediu Administrativ: Str. Rozelor 13B-8, Cugir, Alba

Date Bancare

Banca: BCR, Cugir - jud. Alba
Cont RON: RO69 RNCB 0009 1304 6241 0001

Cont trezorerie

Trezoreria Cugir - jud. Alba
Cont RON: RO11 TREZ 0095 069X XX00 0614

Profilul Companiei Ghesi internetional

Ghesi a luat naștere în 2007 cu scopul de a oferii un serviciu de găzduire bazat pe client. Noi credem că principiul unei companii, pentru a-și susține creșterea economică, este să mențină ideea că serviciul de suport este prioritatea numărul unu. Cea mai bună metodă de publicitate este "recomandarea clientului existent". Dacă oferi servicii și un suport excelent, compania ta va crește. Constanta noastră creștere economică este un exemplu perfect al acestui principiu de afacere.

Tratam toti clientii la fel, indiferent de serviciul achizitionat sau de valoarea lui.

Cum... si de ce are Ghesi succes?

Avem o filozofie de școală veche, oferă-i clientului un preț foarte bun cuplat cu un excelent serviciu de suport iar el te va recomanda și altor persoane, posibili clienți. Datorită filozofiei de stil vechi, noi nu cheltuim sume mari pe bugete de publicitate, ci ne bazăm pe cea mai bună publicitate media din lume. GURA LUMII. Afacerea noastră continuă să crească zi de zi pentru că actualii clienți ne recomandă serviciile de găzduire.

Cu banii pe care îi economisim din publicitate continuăm să investim în infrastructură pentru a oferii servicii cât mai aproape de perfecțiune.