CAUTĂ UN DOMENIU Orice afacere începe cu un nume de domeniu bun, caută-l pe al tău!

Inregistrare domeniu .com

Obțineți domeniul care nu va ieși din trend, alege un domeniu .com acum!

6.47 €/an
Cu orice pachet de găzduire web, vezi detalii promoție.

12.95 €/an preț fără găzduire

Inregistrare domeniu .org

Construiește încredere cu acestă extensie bine-cunoscută și respectată.

5.36 €/an
Cu orice pachet de găzduire web, vezi detalii promoție.

15.31 €/an preț fără găzduire

Inregistrare domeniu .ro

Cea mai bună extensie pentru site-urile care se adresează pieței din România

Gratuit
Cu orice pachet de găzduire web, vezi detalii promoție.

9.9 €/an preț fără găzduire

Transferă-ți gratuit domeniul .ro la Ghesi și extinde valabilitatea cu doar 9.90 €/an

About

Este timpul să-ți schimbi gândirea asupra noilor tipuri de domenii. Cu noile extensii, vei deveni creativ pe ambele părți ale "punctului"

Noile domenii sunt mai scurte

Scurtați adresa URL prin integrarea cuvintelor cheie în dreapta punctului cu domenii precum .LIVE, .NEWS sau .FORSALE.

Noile domenii sunt memorabile

Utilizați domenii precum .NINJA, .ROCKS sau .MODA pentru a adăuga caracter și personalitate site-ului dvs.

Noile domenii sunt relevante

Niciodată nu a fost mai ușor să ieși în evidență, descrieți afacerea sau interesele cu extensii de domenii precum .DENTIST, .VIDEO sau .BAND.

ÎNTREBĂRILE TALE, RĂSPUNSURILE NOASTRE

 • Ce este un domeniu?

  Numele de domenii au fost create pentru a ușura memorarea adreselor IP. Fiecare computer are o adresă IP atribuită, la fel ca o adresă de stradă. Dar, în loc să fie necesar să memorăm fiecare număr de adresă IP, îi atribuim nume de domeniu acestor numere, astfel încât să le putem aminti cu ușurință. Sistemul de nume de domeniu sau DNS ia numele de domenii și le traduce în adresele lor IP, astfel încât computerele să poată comunica între ele. Când introduceți un nume de domeniu în browserul dvs. web, browserul utilizează pur și simplu acest domeniu pentru a localiza adresă IP corespunzătoare și apoi vă arată site-ul asociat cu acesta. Dacă dețineți o afacere, Ghesi vă poate ajută să găsiti un nume de domeniu care se potrivește cel mai bine afacerii pe care o reprezentați, astfel încât să puteți promova cu usurintă site-ul dvs. web.

 • De ce am nevoie de un nume de domeniu?

  Un nume de domeniu poate servi drept identitate distinctă pe internet. Dacă doriți să vă promovați identitatea sau firmă dvs., un nume de domeniu specializat este esențial. Un domeniu adaptat nevoilor dvs. vă va face să arătati profesioniști și capabili pentru a vă crește prezența pe web și a fi remarcat. Dacă începeți o afacere, o căutare de nume de domeniu vă poate ajuta să deveniți descoperit și accesibil.

 • Pot obține ajutor în căutarea de nume de domeniu?

  Absolut! Instrumentul nostru de căutare de nume de domeniu vă poate ajuta oferind sugestii și alternative la orice domeniu pe care îl căutati. Dacă aveți în continuare probleme sau doriți îndrumare, echipă noastră de asistență este disponibilă pentru a vă ajuta să vă conducă spre cel mai bun nume de domeniu posibil pentru afacerea dvs. sau pentru uz personal.

 • Există o limită la cât de lung sau scurt poate fi domeniul meu?

  În mod obișnuit, există o limită a lungimii domeniului, cu minimul de 1 caracter și maximul fiind de 63 de caractere. În mod ideal, doriți ca numele dvs. de domeniu să reflecte cu precizie marca dvs., indiferent dacă este personală sau orientată către afaceri.

 • Pot cumpăra orice extensie de domeniu?

  Anumite nume de domenii vor avea restricții asupra acestora, ceea ce inseamnă că le puteți achiziționa doar dacă îndepliniți anumite criterii sau aveți autorizație (câteva exemple sunt .gov, .edu și .mil). Dar cele mai multe extensii sunt disponibile pentru toată lumea. De fapt, cele mai multe domenii de nivel de top ccTLDs sunt disponibile pentru oricine în a le cumpăra, pe principiul primul venit primul servit, chiar dacă nu locuiți în țara respectivă.