TRANSFER DOMENIU Transferă-ți gratuit domeniul .ro la Ghesi și extinde valabilitatea cu doar 9.95 €/an

Transfer domeniu

DOMENII .RO CU PLATA ANUALĂ

Începând cu 1 Martie 2018, domeniile .RO trec la sistemul de plată anual! Toate domeniile .RO înregistrate până în prezent, vor avea o dată de expirare, deci vor trebui reînnoite, altfel vor fi şterse. Dacă ați înregistrat domeniul .ro direct prin ROTLD sau printr-un alt partener și doriți ca acesta să fie administrat și prelungit prin noi puteți efectua transferul GRATUIT folosind formularul de transfer. Pentru a transfera domeniul la Ghesi, o operațiune gratuită și instantă, ai nevoie de o cheie de transfer ce se obține de la ROTLD.

Proprietarul rămâne același

La inițierea transferul unui domeniului .ro către Ghesi nu se schimbă detinătorul domeniului iar datele de acces la portalul de client de pe ROTLD rămân la fel.

Preț preferențial

Prețul de reînnoire pentru un domeniu este de doar 8.9 €/an.

TRANSFERĂ GRATUIT DOMENIUL TĂU .RO LA Ghesi

Pentru a transfera domeniul la noi, trebuie să obții o cheie de transfer de la ROTLD. Vezi instrucțiunile pas cu pas de mai jos pentru a obține cheia de transfer.

Pașii necesari pentru transferul unui domeniu .ro

1. Obține LISTA DOMENIILOR PE CARE LE DEȚII

Este o idee bună să-ți faci o listă cu toate domeniile .RO pe care le deții. Dacă nu-ți amintești numele de domenii, ROTLD îți pune la dispoziție o aplicație de căutare pe baza adresei de email a proprietarului. Apasă aici pentru a obține o listă cu domeniile pe care le deții.

Cine este ROTLD? Registrul ROTLD administrat de către Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București, este managerul codului de domenii .RO asociat României. Pentru o administrare mai facilă și pentru a promova competiția, ROTLD operează prin intermediul Partenerilor acreditați.

2. Verifică data de expirare

Tariful anual de mentenanță pentru domeniile .RO va intra în vigoare în data de 1 Martie 2018 conform deciziei ROTLD, registrul pentru domeniile .RO.

Domeniile înregistrate înainte de 1 martie 2018 vor primi o perioada de valabilitate de 5 ani de zile după care vor trece la plata anuală.

Toate domeniile înregistrate înainte de anul 2014 vor expira pe parcursul anului 2018 după urmatorul calendar:

Luna înregistrării Data expirare Exemplu
în Ian sau Feb aceeași zi în Iun 2018 20 Ian 2011 va expira pe 20 Iun 2018
în Mar sau Apr aceeași zi în Iul 2018 15 Mar 2013 va expira pe 15 Iul 2018
în Mai sau Iun aceeași zi în Aug 2018 22 Iun 2013 va expira pe 22 Aug 2018
în Iul sau Aug aceeași zi în Sep 2018 4 Iul 2013 va expira pe 4 Sep 2018
în Sep sau Oct aceeași zi în Oct 2018 10 Oct 2007 va expira pe 10 Oct 2018
în Nov sau Dec aceeași zi în Nov 2018 18 Dec 2010 va expira pe 18 Nov 2018
Începând cu 2014 după 5 ani 21 Mar 2015 va expira pe 21 Mar 2020

Apasă aici pentru a verifica data de expirare.

 

3. Transferă domeniul la Ghesi

Extinderea valabilității se face prin intermediul unui partener ROTLD, cum este Ghesi, dar acest partener trebuie să fie desemnat ca administrator în baza de date ROTLD.

Pentru a transfera domeniul la Ghesi, o operațiune gratuită și instantă, ai nevoie de o cheie de transfer ce se obține de la ROTLD.

Vezi instrucțiunile pas cu pas cum se obține cheia de transfer de la ROTLD.

 

4. Extinde validitatea domeniului

După ce ai transferat domeniul în contul tău de client poți să îl reînnoiești accesând meniul Domenii > Reînnoire Domenii din contul de client.

Perioada de reînnoire pentru un domeniu .RO trebuie să fie cuprinsă între 1 și 10 ani.

PENTRU TRANSFERUL DOMENIILOR INTERNAȚIONALE POȚI PLASA O COMANDĂ AICI

DE CE SUNTEM ALTFEL DECÂT CEILALȚI? Iată doar câteva din lucrurile care deosebesc serviciile noastre de cele ale concurenților noștri:

Asistență 24/7

În cazul în care întâmpini o problemă, personalul nostru îți stă la dispoziție pentru a-ți oferi ajutorul în orice situație și la orice oră din zi.

Fidelitate și bonusuri

Dacă dorești să găzduiești la noi mai mult de un site și comanzi alte pachete, beneficiezi de reducere de cel puțin 10% începând cu al doilea cont de găzduire.

Filtru antispam gratuit

SpamExperts este o companie lider pe piața de securitate a emailului. Alegând găzduirea web de la Ghesi, beneficiezi de protecție spam la toate adresele de email.

Domeniu la un preț redus

Poți alege să înregistrezi un domeniu la preț redus daca alegi si un pachet de gazduire. Dacă nu dorești un domeniu nou, ci vrei doar să-ți transferi domeniul de la alt furnizor, poți opta și pentru această variantă.

Servere de ultimă generație

Dorința noastră de a oferi un serviciu de calitate ne-a determinat să investim foarte mult în serverele pe care oferim găzduire web. Din același motiv, colaborăm doar cu firme de renume în domeniul performanței, precum Intel, Supermicro sau HP.

Satisfacție garantată

Îți garantăm că vei primi întotdeauna un serviciu de calitate, sprijin competent și profesional. Dacă există un aspect al serviciului de care esti nesatisfăcut sau pur si simplu te-ai razgandit, o să-ți returnăm banii în 30 de zile.

CE SPUN CEILALȚI este bine de luat în calcul!