Sunt aici cand ai nevoie de mai mult

Diamant

29.95

/luna

  • Spatiu necontorizat
  • trafic nelimitat
  • domenii nelimitate
  • ONLINE WEB BUILDER
  • Asistenta vip
  • filtrare spam profesionala
  • domeniu gratuit
  • resurse de procesare dublate
  • 99.99% Uptime
Comanda

Diferenta dintre gazduriea normala si cea enterprise

Optiune Gazduire normala Gazduire Enterprise
Metoda de asistenta Doar Email Telefon si Email
VIP Support
Conturi pe server 500+ 100
Limita INODES/Fisiere 250k 500k
Limita CPU/Procesor 1 core 2 cores
Conexiuni MYSQL 25 50
Uptime 99.9% 99.99%
Depanarea probleme scripturi
Reparare site spart/compromis

intrebari unice? avem raspunsuri precise, suna-ne si te vom ajuta

tel.: 0371 780 121

Avataje gazduire web enterprise

Filtrare Spam Extra

SpamExperts este o companie lider pe piata de securitate a emailului. In scopul de a oferi servicii mai sigure pentru clientii nostri, am integrat solutiile SpamExperts pe serverele noastre de gazduire web si gazduire enterprise.

Depanarea probleme site

Ai modificat ceva la site si l-ai dat peste cap? Nici o problema, in viata toti ajungem sa facem astfel de greseli la un moment dat, doar ca de data aceasta eschipa Ghesi este aici sa rezolve problema.

Reparare site spart/compromis

Nu ai actualizat la timp site-ul iar acesta a fost exploatat? Nici o problema, echipa Ghesi este aici sa refaca site-ul si sa-l actualizeze la ultima versiune stabila. De asemenea vom face si un audit pentru a evita astfel de probleme.

INSTALARE AUTOAMTA DE PROGRAME

Niciodata nu a fost mai usor in a instala aplicatia doria, poti alege dintr-o gama vasta de aplicatii precum Joomla, Wordpress sau Drupal care pot fi intalate folosind aplicatia Softaculous. Softaculous este un auto installer cu peste 200 de aplicatii.

SERVICIU DE BACKUP PROFESIONAL

Ai sters sau suprascris un fisier din greseala? Nici o problema, din doar cateva click-uri poti restaura instantaneu baze de date, fisierele sau chiar directoare intregi. Ghesi efectueaza salvari ale fisierelor zilnic, saptamanal si lunar ca tu sa nu ai nici o grija.

SERVERE DE ULTIMA GENERATIE

Dorinta noastra de a oferii un serviciu de calitatea ne-a facut sa investim foarte mult in serverele care gazduiesc conturile de gazduire, astfel ca folosin doar firme de renume in domeniului performantei cum ar fii Intel, Supermicro, HP, KingMax sau Samsung.