30 zile banii înapoi garantatGhesi are plăcerea de a oferi o garanție necondiționată de 30 de zile de returnare a banilor pentru pachetele noastre de găzduire web.

Garanţia noastră explicată

Destul de simplu, dacă nu sunteţi mulţumit de serviciile noastre de gazduire în primele 30 de zile puteţi anula în orice moment şi vă vom rambursa în întregime preţul de hosting, mai puţin orice taxe de înregistrare domeniu.

Dacă continuați să folosiți serviciile noastre de găzduire după cele 30 de zile vă veți supune termenilor și condițiilor noastre.

Garanția nu se extinde la taxele de înregistrare a domeniilor sau la comisioanele suplimentare de servicii, de exemplu, cum ar fi o bază de date suplimentară sau un produs care se plateste o singura data, cum ar fi un certificat SSL.

Garanția nu se aplică serverelor dedicate, serviciilor de e-mail, serviciilor de Office 365 sau VPS / Cloud care pot fi utilizate pentru proiecte pe termen scurt și astfel sunt abuzabile.

Garanția nu se va extinde la clienții care au revendicat în prealabil garanția, deoarece se va considera că le-a fost acordată deja posibilitatea de a testa serviciile noastre.

Garanția acoperă prețurile standard de "gazduire web", cu excepția înregistrării de nume de domeniu. Dacă un nume de domeniu a fost inclus în găzduirea dvs., vom continua să furnizăm servicii și funcţionalităţi DNS complete pentru perioada de înregistrare ramasă sau să transferăm domeniul dacă este solicitat.