Art.1 Conditii de utilizare

Acest document contine termenii si conditiile de utilizare a serviciilor de afiliere oferite de SC Ghesi International SRL prin intermediul site-ului Ghesi (www.Ghesi.ro) denumit in continuare 'Termeni si Conditii'. Folosirea acestui site este conditionat de acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare, a restrictiilor impuse si a altor notificari ce apar pe acest site. Site-urile, serviciile si continutul Ghesi.ro va sunt oferite de SC Ghesi International SRL Cod Inregistrare Fiscala: 30911070; Str. Rozelor Nr. 13b, Cugir, Alba.

Art.2 Contul, parola si securitatea datelor

Sunteti raspunzatori de pastrarea in siguranta a informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea oricarei informatii accesibile ca urmare a inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa informati SC Ghesi International SRL in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a contului dumneavoastra. SC Ghesi International SRL poate bloca utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati fara nici o notificare prealabila, daca considera ca incalcati oricare din prevederile prezentate in "Termeni si Conditii". Este interzis accesul neautorizat sau folosirea si/sau divulgarea informatiilor de pe serverele care apartin sau care sunt inchiriate de catre SC Ghesi International SRL.

Art.3 Confidentialitate

SC Ghesi International SRL nu va divulga unor terte parti datele dumneavoastra personale furnizate la inscriere sau modificate ulterior fara consimtamantul dumneavoastra expres, cu exceptia cazurilor prevazute de legea in vigoare.

Art.4 E-mailuri nesolicitate (politica antispam)

Ghesi.ro si SC Ghesi International SRL are toleranta zero pentru SPAM (emailuri nesolicitate)! Trimiterea de mesaje e-mail cu caracter publicitar de promovare a serviciilor oferite de Ghesi.ro este strict interzisa. Daca suspiciunea de SPAM se dovedeste a fi reala, conturile membrilor care incalca aceasta regula, vor fi inchise imediat, fara nici o notificare si fara efectuarea platilor restante.

Art.5 Folosirea materialelor furnizate

Toate materialele furnizate de Ghesi.ro / SC Ghesi International SRL vor fi folosite ca atare conform instructiunilor disponibile doar in scopuri legale si corecte! In cazurile de suspiciuni asupra unui partener contul va fi inchis imediat, fara nici o notificare prealabila si fara efectuarea platilor restante. Este interzisa afisarea materialelor Ghesi.ro / SC Ghesi International SRL pe situri cu continut ilegal. Situri care afiseaza materialele ilegale includ, dar nu sunt limitate la: Incalcarea unui drept de autor, Materiale protejate de marca, Amenintari, Abuz, Hartuire, Continut pentru adulti, Pornografie, Continut sexual sau obscen, Activitati ilegale Hacking, Cracking, Warez.

Art.6 Acordarea Comisionului

Comisionul se aplica doar dupa inregistrarea de catre Ghesi.ro a unei plati valide a facturii proforme generate pentru serviciile oferite. Pentru transparenta ve-ti avea access la numarul facturii proforma in cauza. In cazul in care plata nu este inregistrata corect comisionul nu va fi alocat.
Comisionul poate fi retras in cazul in care o plata valida va fi modificata ulterior. Comisionul va fi retras in cazurile de retrunare a sumelor platite de catre client indiferent de conditiile de returnare a sumelor platite.
Nu se ofera comision pentru comenzile de inregistrare/transfer domenii web.
Comisionul se acorda doar pentru suma serviciului achizitionat de unde se scade TVA-ul sau alte taxe.

Art.7 Plati si castiguri

SC Ghesi International SRL isi rezerva dreptul sa refuze orice plata in cazul in care exista suspiciuni de activitati ilegale ale partenerului. Activitatile ilegale includ, dar nu sunt limitate la: SPAM (mesaje email nesolicitate), publicitate ilegala, inselatorie, promisiuni mincinoase, etc. In cazul in care se aduc atingeri directe sau indirecte la imaginea Ghesi.ro contul partenerului va fi inchis fara nici o notificare prealabila si fara efectuarea altor plati urmand ca recuperarea daunelor sa fie facuta in justitie. Din participarea dumneavoatra la program veti obtine venituri. Aceste venituri vor trebui impozitate in conformitate cu legislatia fiscala in vigoare. Impozitarea veniturilor si implicit conditiile de plata sunt diferentiate pentru persoane fizice fata de persoane juridice, astfel:

Art.7.1 Plata catre persoane fizice

Se va incheia un contract civil de prestari servicii in care dumneavoastra veti fi prestator de sevicii prin internet, respectiv veti face publicitate produselor SC Ghesi International SRL pe site-ul dvs., trimitand potentialii cumparatori pe site-ul www.Ghesi.ro pentru achizitionarea produselor oferite. Impozitul pe veniturile obtinute din contracte de prestari servicii incheiate in baza Codului Civil este de 16%. Un procent de 10% din valoarea castigului realizat de dumneavoastra va fi retinut si achitat de catre SC Ghesi International SRL catre bugetul de stat pana la 25 a lunii pentru luna anterioara platii venitului. Suma castigata va fi virata in contul dumneavoastra, mai putin cu 10%, in termen de 15 zile de la semnarea anexei de plata. Diferenta de impozit de 6% va fi regularizata la inceputul anului urmator, dumneavoastra avand obligatia de a depune Declaratia speciala privind veniturile realizate, formular nr. 200 pana la data de 15 mai, urmand ca sa achitati diferenta de impozit catre bugetul de stat pe baza deciziei emise de catre organul fiscal.

Art.7.2 Plata catre persoane juridice si persoane fizice autorizate

Se va incheia un contract de prestari servicii in care societatea pe care o reprezentati va presta sevicii prin internet, respectiv va face publicitate produselor SC Ghesi International SRL pe site-ul dvs, trimitand potentialii cumparatori pe site-ul www.Ghesi.ro pentru achizitionarea produselor de gazduire. Pe baza acestui contract, societatea pe care o reprezentati va emite factura fiscala pentru veniturile obtinute, mentionand pe factura numarul si data contractului. Termenul de plata este de 30 zile de la data emiterii facturii.

Art.7.3 Sume si Modalitati de plata

Platile vor fi facute pentru un castig de minim 30 lei pe baza de contract exclusiv prin transfer bancar. De asemenea se mai fac plati in conturi de PayPal.

Art.8 Limitarea responsabilitatii

Nu putem fi considerati responsabili pentru daune cauzate de nedisponibilitatea temporara a serverelor noastre, oricare ar fi motivul care cauzeaza acest lucru. SC Ghesi International SRL nu va fi raspunzatoare in nici un fel de vreo paguba directa, indirecta sau accidentala cauzata de folosirea site-ului.

Art.9 Generalitati

Suntem unicii in masura sa judece ce anume reprezinta o incalcare a termenilor si conditiilor de mai sus. Neconformarea cu termenii si conditiile de mai sus constituie motiv pentru suspendarea sau dezactivarea contului. Acesti "Termeni si conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si SC Ghesi International SRL in privinta utilizarii site-ului Ghesi.ro
Aceste conditii pot fi modificate de catre SC Ghesi International SRL la anumite intervale, fara o anuntare prealabila a utilizatorilor sau o acceptare prealabila de catre acestia. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.